Woning ontruimen

Een woning ontruimen door het ontruimingsbedrijf van Robin Hood. Hieronder leest U hoe een woning ontruimen werkt bij Robin Hood.

 1. Neem contact op via het contactformulier (of telefonisch).
 2. Wij doen met U de checklist, en bieden U een gratis offerte.
 3. Bij akkoord gaan we op een door U gewenste datum de woning ontruimen.

Wij hebben jaren ervaring in het ontruimen van woningen, dus ons team is daarom vlot in het doen van ontruimingen. Het zijn goede verhuizers maar ook zeer vakkundig in het herstellen van eventuele schade aan uw woning. Gaatjes worden snel en vakkundig afgedicht, en uw vloer eventueel verwijderd. Lees meer informatie over bijvoorbeeld een huurwoning opleveren.

Duurzaam woning ontruimen

Van de materialen die worden afgevoerd bij ontruimingen wordt zo veel mogelijk gerecycled. Ook schenken wij bruikbare meubels aan de kringloop en sociale initiatieven zoals de weggeefwinkel. Milieu- en sociaalbewust ontruimen staat bij ons hoog in het vaandel. Lees meer over duurzaam ontruimen en de kringloop.

Goed om te weten voor de woning ontruimen

Wat komt er nog meer kijken bij een  woning ontruimen? Vertel ons zo duidelijk mogelijk wat U van ons verwacht, zodat de woning ontruiming flekkeloos kan verlopen. Graag denken wij met U mee over de goedkoopst mogelijke oplossing voor de woning ontruiming begint.

 • Wij verhuizen uw spullen en ontruimen de woning en/of het pand. De spullen worden afgevoerd en eventueel overblijvende inboedel kan naar de kringloop.
 • Afval wordt afgevoerd en naar de stort gebracht en/of naar de recycle instanties.
 • Gaten in de muren worden gedicht, en eventueel andere schade aan de woning hersteld (zoals behang verwijderen, vloer verwijderen, etcetera).
 • De woning wordt na de ontruiming bezemschoon achtergelaten, zodat u de woning kunt opleveren.

Woning ontruimen details

Wat wilt u precies ontruimen? Bij een huisontruiming komt veel kijken. Vertel ons alvast de details.

  • Woning ontruimen voor oplevering van de huurwoning.
  • Woning ontruimen voor de verkoop.
  • Woning ontruimen voor een seniorenwoning. Bijvoorbeeld verzorgingstehuis, seniorenwoning, en/of aanleunwoning spullen verhuizen en kamer leeghalen.
  • Woning ontruimen na overlijden.
  • Een deel van een woning ontruimen. Zoals een garage, tuin, zolder en/of loft.
  • Een deel van een woning ontruimen om op te ruimen.

Geef duidelijk aan wat voor soort pand u wilt ontruimen, vervolgens doen wij met U de checklist woning ontruimen en maken voor u gratis en vrijblijvend een offerte. Wij staan telefonisch voor u klaar om een afspraak te maken.

Wij ontnemen alle zorgen van een woning ontruiming en leveren uw huurwoning en/of appartement in originele staat op. Samen met u zorgen wij dat spullen – en zelfs afval – een goede toekomst krijgen met recyclen en de kringloop.

Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte naar 010 – 4954660 of 06 – 38 22 96 53

Of lees meer over woning ontruimingen.

woning ontruimen